Un important complex turistic din Poiana Braşov este scos la licitație. Cât costă ansamblul de vile

Grandoarea stațiunii Poiana Brașov pare că nu mai atrage turiști așa cum o făcea altădată, dovadă sunt vilele goale și străzile din stațiune aproape pustii. Prețurile mult prea piperate reușesc să atragă o clientelă exclusivistă care animă stațiunea doar în scurte perioade ale anului, de regulă, în perioada sărbătorilor de iarnă. Iubitorii de munte preferă stațiunile Predeal, Bușteni, Azuga care au prețuri mai accesibile și sunt foarte animate.

BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., cu sediul in Bucuresti, Victory Business Center, Str. Invingatorilor nr. 24, Etaj 3, Sector 3, Numar de inscriere in Registrul Formelor de Organizare RFO II 0239/2006, desemnata in calitate de lichidator judiciar al debitoarei ALABASTRU S.R.L., conform incheierii de sedinta pronuntate de catre Tribunalul Brasov in 27.10.2015, in dosarul nr. 4100/62/2013, organizeaza in 08.01.2020, ora 10:00, la sediul sau din Sibiu, str. Crisanei nr.1A, jud. Sibiu, licitatie publica cu strigare pentru vanzarea activului Complex turistic MONTERAI 3* situat in Poiana Mica, judetul Brasov, la doar 2 km de centrul statiunii Poiana Brasov.
Complexul turistic MONTERAI 3* este compus din teren in suprafata de 10.400 mp pe care sunt edificate un pavilion cu restaurant, bucatarie si spatii tehnice si de servicii, 13 vile cu spatii de cazare, o spalatorie si 2 cabine poarta.
Pavilionul cu restaurant, bucatarie si spatii tehnice si de servicii are regim de inaltime S+P+E+2M si insumeaza o suprafata desfasurata de peste 2.000 mp.
Cele 13 vile au suprafete variate, incepand de la 139 mp si pana la 460 mp, turistii putand opta pentru inchirierea unei camere dintre cele 57 disponibile, a unui apartament sau chiar a unei vile complete.
Pretul total de pornire a licitatiei este de 15.000.000 lei, exclusiv TVA.
In cazul neadjudecarii, urmatoarea licitatie va avea loc in data de 22.01.2020 in aceleasi conditii de pret, ora si locatie.
Ofertantii trebuie sa depuna la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L. din Sibiu, str. Crisanei, nr.1A, jud. Sibiu, cel mai tarziu cu 2 zile lucratoare inainte de organizarea licitatiei, ora 16:00, documentele specificate in cuprinsul caietului de sarcini, ce poate fi achizitionat de la sediul lichidatorului judiciar.
Informatii suplimentare privind activul si procedura de vanzare, se pot obtine la adresa de mail business.restructuring@bdo.ro

Citeste și:  Filme în avanpremieră națională la ediția a X-a Dracula Film Festival

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.