Un șofer a fost identificat sub influența băuturilor alcoolice, în Centrul Civic

La data de 22 iulie a.c., in jurul orei 01.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov- Secția 1 Poliție au depistat în trafic un conducător auto care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„Astfel, după oprirea autovehicului în cadrul unui filtru rutier, instituit pe bdul. 15 Noiembrie din municipiul Brașov, polițiștii au observat din comportamentul conducătorului auto că acesta părea să fi consumat alcool, motiv pentru care s-a procedat la testarea lui din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat. Rezultatul a indicat valoarea de 0,93 mg/l alcool pur.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor”, a precizat agentul principal de poliție Nadia Olaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.