Un șofer de autobuz din Brașov care posta pe TikTok în timp ce transporta călători riscă să fie dat afară și să primească amendă

Un șofer de autobuz din Brașov este cercetat de șefii săi, dar și de Poliție, pentru că obișnuia să filmeze și să posteze pe o rețea de socializare, în timp ce era la volan și transporta călători. Bărbatul riscă să fie dat afară și să plătească amenzi în valoare de sute sau chiar mii de lei.

Zic aşa, după mintea mea: să aveţi gjijă cum vă băgaţi, că eu stau pe TikTok. Treaba voastră, vă băgaţi, vă riscaţi!

Aşa sună unul dintre clipurile filmate la volan de şoferul Regiei Autonome de Transport Brașov. În timp ce dădea sfaturi prietenilor virtuali, nu părea să fie preocupat de integritatea și viața călătorilor sau a altor persoane, aflate în trafic. Ținea însă foarte mult ca postările lui să fi amuzante.

Citeste și:  Bursa Locurilor de Muncă Brașov revine pe 17 mai, la Casa Armatei

Postările au ajuns și la conducerea RATBV SA, iar directorul societății a decis să înceapă o cercetare.

„Conducerea societății RATBV SA a luat act de conținutul filmărilor postate și a dispus începerea unei cercetări interne. De asemenea, conducerea societății îi asigură pe călători cu privire la faptul că tratează cu maximă severitate actele de indisciplină ale angajaților ce pot avea impact asupra siguranței călătorilor”, a transmis Silviu Ștefan, purtătorul de cuvânt al RATBV SA.

Șoferii de  autobuze pot folosi în timp ce conduc doar dispozitive hands-free pentru telefoane.

Până când va află ce sancțiuni i se vor aplica, bărbatul și-a închis contul de pe rețeaua de socializare. El nu a putut fi contactat pentru a-și expune punctul de vedere.

Citeste și:  Human Mobile Devices a dezvăluit prima sa gamă de smartphone-uri sub brand propriu: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse

Foto. Adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.