Un șofer s-a răsturnat cu mașina în curtea unei case, la Moieciu

Astăzi, 5 august 2021, în jurul orei 04.35, pe raza localității Moieciu de Sus din județul Brașov, a avut loc un eveniment rutier, soldat doar cu pagube materiale.

În fapt, un tânăr, în vârstă de 17 ani, care conducea un autovehicul, a lovit gardul unui imobil, ulterior s-a răsturnat în curtea acestuia.

Două persoane au fost examinate de către cadrele medicale sosite la fața locului, respectiv, conducătorul auto și pasagerul, aflat în autovehicul.

La testarea tânărului, în vârstă de 17 ani, din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.61 mg/l alcool pur. În consecință acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.