Un tânăr din Vrancea este cercetat de către polițiștii brașoveni pentru distrugere

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Brașov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “distrugere”.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de 25/26.02.2022, o persoană necunoscută ar fi distrus, prin înscriere cu vopsea, peretele exterior al unui muzeu din municipiul Brașov.

În urma investigațiilor desfășurate, polițiști Secției 1 Poliție Brașov, în colaborare cu polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov, au identificat și depistat persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind un tânăr, în vârstă de 20 ani, din județul Vrancea.

Citeste și:  Brățările electronice menite prevenirii abuzurilor domestice vor fi implementate în Brașov, precum și în alte 36 de județe

În cauză urmează a fi luate măsurile legale pentru restabilirea situației anterioare, respectiv tânărul va fi obligat la suportarea cheltuielilor pentru repararea distrugerilor provocate.

Polițiștii brașoveni continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.