Un tânăr dispărut este căutat de polițiştii din Predeal! L-ați văzut?

Poliția Stațiunii Predeal a fost sesizată de către mama unui tânăr, în vârstă de 28 ani, cu privire la faptul că fiul său a plecat de la domiciliul acesteia din Stațiunea Predeal, județul Brașov, în dimineața zilei de 23 aprilie 2021, fără a comunica locul deplasării, iar până în prezent nu a revenit. 

Semnalmente: înălțime 1,90 m, greutate: 75 kg, ochi căprui, barbă, păr brunet, drept, de lungime medie,  constituție atletică. Prezintă ca semn particular o aluniță pe partea dreaptă a gâtului. La momentul plecării purta adidași tip sport, de culoare neagră și era îmbrăcat cu pantaloni tip jeans de culoare albastru deschis, aceștia având tăieturi în zona genunchilor, cămașă cu mâneci lungi, în carouri de culoare albastră cu maroniu și  geacă tip scurtă din stofă.  Tânărul nu are asupra sa telefon mobil sau alte obiecte personale.

Citeste și:  Ghidul de finanțare pentru sprijinirea investițiilor destinate producției de compost pe bază de gunoi de grajd și alte deșeuri agricole compostabile a fost pus în consultare publică

Persoanele care pot furniza informații cu privire la tânărul în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Sursa, realitateadebrasov.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.