UNSEEN.CONCERT IN THE DARK, singurul eveniment de muzică clasică din România care are loc în întuneric deplin. Pe 22 și 23 octombrie 2021, la BRAȘOV!

UNSEEN.CONCERT IN THE DARK este singurul eveniment de muzică clasică din România care are loc în întuneric deplin, aduce publicului larg, precum și publicului format din persoane nevăzătoare o serie recitaluri de muzică clasică alături de demersuri unice de tip performance și instalație. Publicul se va putea bucura de experiența UNSEEN pe parcursul lunilor octombrie și noiembrie în Brașov, Târgu-Mureș și Timișoara. În Brașov evenimentul se va desfășura la Filarmonica Brașov – Sala Patria, în perioada 22-23 octombrie 2021, de la ora 19.00.

Conceptul ??????. ??????? ?? ??? ???? invită la o experiență imersivă, în care luminile se sting, pentru a aprinde imaginația și a implica publicul într-o călătorie introspectivă, pe calea muzicii clasice. Întunericul amplifică experiența de ascultare, atenția este decuplată de la ecrane și tehnologie, fiind îndreptată în totalitate către sunet, singura conexiune rămasă între artist și spectator.

?????? ?? ????? ?̂? ???? ?? ???????:

• Accesul se va realiza cu o oră înainte de a începe spectacolul;
• Publicul prezent va ocupa 50% din capacitatea sălii Patria;
• Purtarea măștii de protecție pe toată durata evenimentului este obligatorie. Masca trebuie să acopere gura și nasul;
• Publicul trebuie să prezinte un act de identitate, precum și dovada oficială care atestă vaccinarea anti SARS-CoV-2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare).

 ?????? ?????? în rețeaua IaBilet.ro
?? ?????????: https://bit.ly/unseenbilet_22octombrie
?? ?????????: https://bit.ly/unseenbilet_23octombrie

??????. ??????? ?? ??? ???? este un proiect cultural organizat de ???????̦?? ????? ??? și realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov şi al Consiliului Local Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.