„Urșii” primesc vizita celor de la KSE Tg. Secuiesc

ACS Kids Tâmpa Brașov va primi, sâmbătă, 10 septembrie, vizita celor de la KSE Tg. Secuiesc, într-un joc din etapa a 3-a a seriei C5 din Liga a 3-a. Cele două formații se întâlnesc din nou pe ICIM, după ce s-au „duelat” și acum trei săptămâni, în Cupa României, covăsnenii reușind să se impună grașie unui gol marcat în minutul 119.

„Ne așteptă un joc dificil, mai ales că avem moralul afectat după ce am pierdut la Păulești, în fața unei nou promovate. Echipa din Tg. Secuiesc are un ascendent moral asupra noastră după succesul din Cupă, dar ne-am pregătit bine la antrenamente toată săptămâna și suntem hotărâți să facem un joc bun, care să ne aducă la final un rezultat favorabil. Nu ne va fi ușor, dar jucăm acasă și trebuie să arătăm asta”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa, Ciprian Anghel.

Citeste și:  7 din 10 angajatori vor oferi angajaților beneficii cu ocazia sărbătorilor pascale. Primele în bani, voucherele cadou și coșurile cu produse de sezon se află în vârful listei

Vasile Tatarciuc și Ciprian Anghel nu se vor putea baza la disputa contra covăsnenilor pe Zota și Tenică, ambii cu probleme medicale.

Va reveni însă Nechita, cel care a fost supendat după eliminarea din jocul de Cupă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.