„Urșii” vor un start cu dreptul în noul sezon

ACS Kids Tâmpa Brașov va debuta în noul sezon cu un derby contra celor de la SR Brașov. Partida în care „urșii” sunt considerați gazde, se va disputa sâmbătă, 27 august, de la ora 18:00, pe Stadionul Tineretului. Elevii antrenați de Vasile Tatarciuc și Ciprian Anghel caută să înceapă cu dreptul al treilea sezon pentru echipa „alb-albastră” în Liga a 3-a.

„Ne bucurăm că începem campionatul și că suntem încă un sezon în al treilea eșalon fotbalistic al țării. Și mai frumos este că debutul de sezon aduce un derby care mereu a furnizat jocuri frumoase pentru fanii fotbalului din Brașov și nu numai. Ca la orice start, ne dorim să începem cu dreptul, chiar dacă venim după o eliminare în minutul 119 din Cupă. Adversarul a reușit să meargă mai departe în Cupă și are un moral poate mai bun, dar ne-am pregătit foarte bine toată săptămâna și vom oferi o replică pe măcură. Băieții sunt motivați să debuteze cu bine în noul sezon și să obțină un rezultat favorabil. Am avut o perioadă de pregătire foarte bună, în care am lucrat mult la relațiile de joc și la a remedia ce nu a mers anul trecut. Astfel că suntem încrezători pentru viitorul sezon”, a declarat unul dintre antrenorii principali ai Kids Tâmpa, Ciprian Anghel.

Citeste și:  Creșa Brașov promovează educația pentru mediu prin "Săptămâna Verde"

Anghel și Tatarciuc nu se vor putea baza în derby pe Nechita, suspendat după eliminarea din jocul de Cupă cu KSE Tg. Secuiesc și pe Tenică, accidentat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.