Vacanţa de vară deschide Planetariul de la Zoo Braşov

Ultima zi de şcoală este prima zi de funcţionare a Planetariului Braşov. Astăzi de la ora 10.00, se deschide Planetariul de la Grădina Zoologică Brașov. Deschiderea obiectivului aduce publicului două spectacole ,,De pe Pământ în Univers” şi ,,Două mici bucăţele de sticlă – uimitorul telescop”, care vor putea fi urmărite până la sfârşitul lunii iunie. Vârsta minimă de acces este de 10 ani.
Din luna iulie programul se va diversifica, alte patru spectacole, dintre care unul destinat copiilor cu vârsta minimă de 5 ani, fiind prezentate publicului.

,,Odată cu venirea vacanței, am dorit foarte mult să le putem oferi copiilor și tinerilor un cadou și din partea Municipalității, de aceea am făcut eforturi pentru a deschide Planetariul în ultima zi de școală. În momentul în care am finalizat lucrările, am crezut că am depășit partea mai grea, dar din păcate, în România sunt destul de puțini specialiști care să administreze activitatea într-un Planetariu, astfel că a trebuit să muncim serios pentru a putea oferi vizitatorilor cel mai bun Planetariu din România, nu doar în ceea ce privește echiparea tehnică, ci și pregătirea personalului. În acest moment, suntem pregătiți să le oferim brașovenilor și turiștilor o călătorie de neuitat, la început în spațiu, iar peste câteva săptămâni și pe planeta noastră. Printre primii spectatorii ai Planetariului vor fi șefii de promoție premiați în cadrul Galei de excelență în educație, ediția 2019”, a declarat primarul George Scripcaru.

Citeste și:  Carrefour în parteneriat cu Tazz pentru livrări rapide în Brașov: peste 20.000 de produse listate în aplicație

Achiziţionarea biletelor se face, atât la casieria Grădinii Zoologice, cât şi online, la zoobrasov.ro/planetariu/spectacole.
Regulamentul de vizitare al Planetariului, tarifele şi orele de difuzare ale spectacolelor sunt disponibile la intrarea în Grădina Zoologică şi pe zoobrasov.ro/planetariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.