Vântul a făcut prăpăd în această dimineață la Brașov: Trafic feroviar și rutier întrerupt spre Capitală

Vântul puternic a făcut prăpăd la Brașov. Din cauza brazilor căzuți pe linia ferată, între stațiile Timișul de Jos și Predeal, traficul ferofiar este întrerupt niciun tren nu circulă la această oră pe relația Brașov – București. echipele de la CFR au pornit în zonă și încearcă să remedieze situația.
Se altfel rafalele de vând au creat mai multe probleme la Brașov.
În jurul orei 5.00 un brad s-a prăbușit peste carosabil la Timișul de Jos, blocțnd raficul rutier pe DN1. Pompierii au intervenit pentru îndepărtarea copacului căzut.
Jumătate de oră mai târziu, în municipiul Brașov, pe strada Băilor, o schelă s-a prăbușit peste un autoturism parcat, pe care l-a avariat în totalitate. Din fericire nu s-au înregistrat victime. Pe aceeași stradă o altă schelă desprinsă de pe peretele unei construcții amenința să se prăbușească.

Citeste și:  Atenție drumeți montani! Munții Făgăraș îngheață - echipamentul de iarnă, obligatoriu!

Pompierii au blocat strada respectivă și au intervenit pentru îndepărtarea pericolelor.
În urmă cu câteva minute, doi brași s-au prăbușit pe carosabil, pe DN 1 A, la ieșire din Brădet spre Cheia. Traficul rutier este blocat. Pompierii au pornit în zonă și lucrează la îndepărtarea trunchiurilor de pe carosabil.
Și tot în urmă cu câteva minute, pompierii au fost solicitați să intervină pentru îndepărtarea unui copac cazut pe un autoturism parcat in Brasov str. Uranus nr.7.
Se intervine cu o autospeciala din cadrul Detasamentului 2 de pompieri Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.