Vântul puternic continuă să facă pagube la Brașov: Telefoanele sună continuu la 112

26 de intervenții au solicitat până acum implicarea lucrătorilor ISU Brașov, toate fiind provocate de rafalele de vânt. Problemele nu s-au încheiat din păcate. La dispeceratul 112 telefoanele sună fără încetare.

Brașovenii nu contenesc să anunțe diferite situații care necesită intervenția pompierilor. În acest moment pompierii intervin în Predeal unde un copac a fost prăbușit de vânt pe strada Rovine, iar pe strada Mihail Săulescu un copac s-a prăbușit peste o casă.

Totodată, în municipiul Brașov, pe strada Carpaților un panou publicitar stă să se prăbușească, pe bulevardul Gării, un indicator de circulație s-a desprins și ar putea cădea de pe stâlp. Pe străzile Jepilor, Mihail Kogălniceanu și Saturn au fost reclamate prăbușirea unor table de pe blocuri.
În toate aceste situații pompierii brașoveni sunt angajați în intervenții. Potrivit purtătorului de cuvânt ISU Brașov, nu s-au înregistrat victime.
„Recomandam cetatenilor sa evite pe cât posibil deplasarea pe timp de vant. Daca deplasările nu se pot amâna, le recomadam cetatenilor sa circule departe de cladirile ale caror elemente de constructie se pot desprinde. Evitati deplasarea prin apropierea panourilor publicitare sau a copacilor. Parcarea autoturismelor sa se faca in locuri sigure, nu in apropierea copacilor” a recomandat purtătorul de cuvânt ISU Brașov, mr. Ciprian Sfreja.

Citeste și:  Kärcher a curățat Teatrul Sică Alexandrescu și Piața Sfatului din Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.