Vasile Sebastian Ichim, un nou consilier local pentru Brașov

Vasile Sebastian Ichim a depus ieri, 31 octombrie, jurământul pentru primul mandat de consilier local, în locul lui Alexandru Roșu, care și-a dat demisia din funcție luna trecută, din motive personale. Sebastian Ichim a ocupat poziția 16 pe lista de supleanți ai USR PLUS.

Sebastian s-a născut pe 02 ianuarie 1972, în Bacău, și este absolvent al Universității Electrotehnice din Sankt Petersburg. Are și un doctorat în Știința Calculatoarelor, obținut la aceeași universitate, și un master în administrarea afacerilor, obținut la Universitatea Transilvania.

Din 2005 a deținut funcții de conducere la diverse companii din industria IT din Brașov și București. Din 2012 este profesor asociat la Universitatea Transilvania din Brașov la Facultatea de Matematică-Informatică.

Citeste și:  Atenție drumeți montani! Munții Făgăraș îngheață - echipamentul de iarnă, obligatoriu!

Este președintele Asociației Pentru Dezvoltarea Cartierului Tractorul din Brașov (ACpDC), care are ca obiectiv reprezentarea cetățenilor în relația cu dezvoltatorii imobiliari și cu administrația locală.
În prezent acesta lucrează în domeniul IT, fiind manager la o companie multinațională ce activează și în Brașov.

A intrat în politică în vara anului 2019, când a devenit membru PLUS. A ocupat funcții importante în cariera politică: coordonator al comunității Tractorul, secretar și apoi președinte al filialei locale PLUS, iar după fuziunea dintre USR și PLUS, a fost ales vicepreședinte al filialei locale. În prezent este simplu membru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.