Victorie la scor în Liga Elitelor pentru FC Braşov U15 în derby-ul local cu Juniorul

Victorie extrem de importantă pentru juniorii de la FC Braşov în derby-ul Braşovului din Liga Elitelor. Tinerii stegari au trecut, acasă, pe stadionul din Prejmer, cu scorul de 4-1 de CS Juniorul Braşov. Victoria este una foarte importantă, asta pentru că până acum, în Seria 7, ambele echipe erau neînvinse. Astfel, după acest succes FC Braşov se detaşează în fruntea clasamentului, cu 12 puncte acumulate, 4 victorii din tot atâtea meciuri disputate.

Golurile victoriei au fost marcate de Dan Vasile care a reuşit un hattrick şi de Dragoş Pascu. Scorul putea fi şi mai mare dacă Daniel Coman nu rata o lovitură de pedeapsă.

Citeste și:  Cum arată vacanța de Paște după intrarea în spațiul Schengen: Luna mai vine cu schimbări în preferințele de călătorie ale românilor

Adrian Lancea a ales pentru acest meci să joace în formula: în poartă Alejandro Garcia-Crăciun şi jucători de câmp David Bosioc, Erick Ciobanu, Darius Colţea, Cezar Stănilă, Călin Chiper (cpt.), Alexandru Blaj, Darius Dogaru, Dragoş Pascu, Dan Vasile şi Andrei Constantin. Rezerve pentru această partidă au fost: Gabriel Palade, Dragoş Lupu, Cătălin Bodeanu, Călin Goţu, Flavius Hosu, Daniel Coman, Horia Strâmtu, Patrik Kosa şi David Tinca.

Nu este pentru prima data când juniorii de U15 de la FC Braşov îi înving în acest sezon pe cei de la Juniorul. În faza judeţeană de calificare în Liga Elitelor, micii stegari au trecut în două rânduri de adversarii lor, scor 2-0 şi 2-1.

Citeste și:  Caravana Shakespeare sosește la Brașov și aduce, în premieră, „Operele complete ale lui Shakespeare”

După cea de-a 4 victorie, FC Braşov U15 acumulează 12 puncte şi un golaveraj de 18-4.

În etapa a 5-a a Ligii Elitelor, FC Braşov joacă duminică, 13 noiembrie, în deplasare, la Păuleşti, cu ACS MX Pro Academy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.