Victorie la scor pentru Belgia în Liga Naţiunilor, 6-1 cu Polonia

Partida, Belgia – Polonia, din cadrul Grupei 4, s-a încheiat cu victoria clară a ”dracilor roşii”, 6-1. După umilința suferită în urmă cu câteva zile, tot pe teren propriu, 1-4 cu Olanda, „Dracii Roșii” au jucat splendid şi au făcut instrucţie cu echipa lui Robert Lewandowski.

Prima parte a fost una echilibrată, Lewandowski a deschis scorul după o fază tipică lui, în minutul 28, dar Axel Witsel a egalat cu 4 minute înainte de pauză, cu un şut superb din afara careului.

În a doua parte, belgienii s-au dezlănţuit şi au marcat 5 goluri. Primul a fost un şut simplu a lui De Bruyne, în minutul 59, după un contraatac perfect. Trossard a venit de pe bancă şi a făcut „dubla”, în minutele 73 și 80. Cel de-aal doilea său gol a fost o bijuterie, o execuție fabulooasă din afara careului direct în vinclul porţii apărate de Dragowski. La doar 3 minute a venit şi bomba lui Dendoncker de la mare distanţă, care îi poate face concurenţă golului splendid marcat de Trossard, iar Belgia conducea cu 5-1.

Citeste și:  41% dintre angajați sunt nemulțumiți de actualul loc de muncă. O treime declară că își va schimba jobul în perioada următoare

Scorul final, 6-1, a fost stabilit de Openda, în minutul 90+4, şi astfel Belgia a spălat total ruşinea suferită cu Olanda, în primul meci al grupei. În aceeași grupă, Olanda s-a impus în Țara Galilor, scor 2-1. Batavii au 6 puncte din tot atâtea posibile și conduc grupa, urmați de Belgia și Polonia, ambele cu câte 3 puncte, departajate de golaveraj. Ultima în grupă rămâne Țara Galilor, care nu are niciun punct din două meciuri.

Joi, posturile Prima Sport vor transmite alte trei meciuri din UEFA Nations League, toate cu începere de la 21.45, după următorul program:
Elvetia – Spania (Prima Sport 1), Portugalia – Cehia (Prima Sport 2) și Suedia – Serbia (Prima Sport 3 ) .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.