Victorii în Liga Elitelor U17 și Liga de Tineret pentru Kids Tâmpa Brașov


ACS Kids Tâmpa Brașov a reușit să câștige, cu 2-1, acasă, contra celor de la Ripensia Timișoara, în etapa a doua a play-out-ului Ligii Elitelor U17. Elevii lui Liviu Negoiță au bifat astfel a doua victorie din tot atâtea meciuri în play-out, după ce săptămâna trecută s-au impus în fața celor de la Viitorul Cluj. Cele două goluri ale brașovenilor au fost marcate de Baican.

„Un joc bun care ne-a adus o a doua victorie în play-out. Este bine că legăm succesele pentru că ne ajută că creștem în încredere și moral. Sperăm să ne îmbunătățim jocul și în rundele următoare”, a declarat Liviu Negoiță.
În etapa viitoare, pe 20 noiembrie, „urșii” vor merge la Timișoara, pentru întâlnirea cu LPS Banatul din localitate.

Și echipa ce reprezintă Kids Tâmpa în Liga de Tineret a avut un weekend reușit. „Urșii” lui Florin Nistoroschi s-au impus, cu 2-0, acasă, în fața celor de la U Cluj runda a doua a play-out-ului. Momilă a marcat pentru brașoveni, în vreme ce al doilea gol a fost un autogol al clujenilor.
Runda următoare aduce pentru „urși” o dispută pe terenul LPS Banatul Timișoara.

Din păcate, Kids Tâmpa U16 nu a avut prea mult noroc în deplasarea de pe terenul Politehnicii Iași, în etapa a 2-a din play-off. Deși au jucat bine, brașovenii au pierdut, 0-3, toate golurile venind pe fondul unor greșeli în defensivă.

„Un meci cu un final trist pentru echipa noastră. Chiar dacă am controlat jocul și am avut numeroase ocazii de poartă, nu am reușit să marcăm și pe lângă, am mai făcut și trei cadouri. Suntem mulțumiți de jocul echipei și suntem siguri că, dacă continuăm pe aceași linie, vom reuși să acumulăm și puncte mai multe”, a declarat antrenorul Ovidiu Mihai.
În etapa viitoare Kids Tâmpa Brașov va juca acasă, pe 19 noiembrie, cu FC Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.