VIDEO După ce le-a confiscat orașul, Scripcaru ‘le dă eject’ brașovenilor: ‘Cui nu-i place la Brașov să se mute!’

Incredibilă atitudine de vechil a primarului George Scripcaru, în plină sedință de Consiliu Local. Întrebat de performanțele slabe ale Primăriei Brașov în atragerea de venituri, Scripcaru a răbufnit, într-o semi-Limbă Română: „Cui nu-i place la Brașov să se mute! Du-te frate unde vrei, dacă nu-ți place la Brașov”, este ideea pe care a încercat s-o transmită Scripcaru, într-o exprimare scăpată de sub control. Pe tot parcursul ședinței, Scripcaru a afișat o atitudine de vechil, adresându-se cu „Bă” unui parlamentar român, prezent ședință.
O ședință în care Scripcaru și-a expus ideile sub forma unui dictat, afișând un total dispreț față de orice opinie contradictorie.
Ținta discursului lui Scripcaru a fost senatorul USR Alen Coliban, pe care primarul l-a atacat cu fiecare prilej încercând să-l ridiculizeze cu remarci de genul „Bă, da’ de ce mă întrerupeți” sau „așa se întâmplă când ești parlamentar” ori „nu știu cum se obișnuiește acolo unde vă desfășurați activitatea la Parlament”.
Iar brașovenilor, cu aceeași atitudine sfidătoare le-a transmis un mesaj și anume că părerea lor nu contează, ori îi acceptă deciziile ori sunt liberi să plece din orașul lor: „Cui nu-i place la Brașov să se mute! Du-te frate unde vrei, dacă nu-ți place la Brașov”.

Citeste și:  Artistul fenomen al momentului, Burna Boy, vine în premieră în România la Untold

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.