VIDEO Haos pe Calea Făgărașului: Asfaltări pe ploaie, la oră de vârf

Haos în traficul de la ieșirea din Brașov spre Ghimbav. La oră de vârf și pe ploaie, Primăria Brașov a programat lucrări de asfaltare pe Calea Făgărașului, respectiv pe podul de la ieșirea din oraș spre Ghimbav și Cristian.

Prezența muncitorilor și a utilajelor a dat traficul peste cap. Cozile de mașini s-au întins pe kilometri întregi, ajungând până la capătul străzii Lungă. Pentru șoferii care au încercat să iasă din oraș, spre Ghimbav sau Cristian, ori pentru cei care doreau să ajungă în Bartolomeu Nord, drumul a fost un adevărat coșmar.

Oamenii au pierdut în trafic zeci de minute. Supărarea șoferilor a atins cote maxime în momentul în care au ajuns în dreptul echipelor de muncitori. Conducătorii auto și-au exprimat revolta când au văzut că se asfaltează deși afară începuse ploaia.

Citeste și:  Festivalul Filmului European ajunge în luna mai la Brașov

”Un afsalt de unică folosință pe care cei norocoși care îl prind îl vor lua pe roți, spre disperarea celor care vin din urmă și nu mai prind minumea. O bătaie de joc pe banii brașovenilor așa cum s-a făcut și până acum. Și dacă cineva va spune că nimeni nu putea să prevadă că va ploua, ne gândim că măcar aglomerația de după ora 15.30 puteau s-o prevadă. Nu era mai simplu să pună lucrările acestea noaptea pentru ca șoferii și drumarii să nu se încurce reciproc? Mă rog trebuie puțin creier pentru asta și puțin interes sau bun simț”, ne-a declarat un șofer enervat de haosul din trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.