VIDEO Jandarmii solicitați să alunge o turmă de mistreți care au coborât lângă Lacul Noua

Misiune inedită pentru jandarmii brașoveni: lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov au fost solicitați să intervină pentru gonirea unei turme de mistreți, care a coborât noaptea trecută, lângă Lacul Noua. Jandarmii ajunși la fața locului i-au pus imediat pe fugă pe mistreți cu ajutorul unor petarde.
„Imediat după miezul nopții am fost sesizați că în zona Lacului Noua a apărut o turmă de porci mistreți. Echipajul nostru, care s-a deplasat la fața locului, a găsit animalele sălbatice și le-a îndepărtat în pădure. Misiunea s-a desfășurat în condiții de siguranță, fără pagube materiale și fără a fi pusă în pericol siguranța cetățenilor.
În această perioadă constatăm o creștere a sesizărilor venite din partea dumneavoastră cu privire la prezența animalelor sălbatice în zonele locuite. Pentru orașul nostru putem spune că este un lucru obișnuit. Cu toate acestea este bine să ne sesizați de fiecare dată când observați prezența lor, să evitați contactul cu ele și să avertizați pe toți cei care ar putea interacționa cu ele”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Brașov.

Citeste și:  MDLPA: Noi investiții în infrastructura medicală, culturală, juridică și sportivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.