VIDEO TSD Râșnov către deputata Mara Mareș: ‘TU DE CE AI AȘA BUZE MARI ?’

Atac devastator al Organizației TSD Râșnov asupra deputatului Mara Mareș. „Tu de ce ai așa buze mari?”, o întreabă tinerii sociali-democrați pe tânăra deputată PNL, într-o postare pe pagina de Facebook a organizației.

În cuprinsul postării, membrii TSD Râșnov critică ipocrizia tinerei liberale care, susțin social-democrații, a ajuns deputat „cu ajutorul unei șpăgi de 150.000 de euro, dată de tatăl el, dar s-a găsit să-l critice pe doctorul Beuran pentru o șapgă de 10.000 de euro”. Totul într-o emisiune televizată, care va rămâne memorabilă, cel puțin pentru modul în care Mara Mareș a formulat o întrebare referitoare la activitatea doctorului Beuran: „Dar este un fapt dovedit că medicul Beuran, CĂ CHIAR SALVA VIEȚI?”

Citeste și:  Primăria Brașov a semnat contractul de lucrări pentru grădinița din Bartolomeu Nord. Este prima care se construiește în acest cartier în ultimii 100 de ani

TUPEU INCREDIBIL !!!
SĂ AJUNGI DEPUTAT LA 23 DE ANI, FĂRĂ SĂ FI DOVEDIT ABSOLUT NIMIC ÎN VIAȚĂ, DOAR PT. CĂ TAC-TU A DAT O ȘPAGĂ DE 150.000 EURO LA PARTID ȘI APOI SĂ FACI PE LUPUL MORALIST JUDECÂND PUBLIC PE ALTUL CARE A LUAT ȘPAGĂ, 10.000 EURO !!!
Înțelegeam să vorbească Turcan sau Gheorghiu, care și-au câștigat funcțiile pe „merit”, rupând canapelele șefilor de partid !!!
Șefa TNL, Mara Mareș: Este dovedit că domnul Beuran că chiar salva vieți?
Președintele Tineretului Național Liberal, Mara Mareș, pune o întrebare care nu mai are nevoie de niciun comentariu. Ea se întreabă dacă medicul Mircea Beuran chiar salva vieți prin intervențiile sale chirurgicale !
Nu scumpo, nu salva vieți – Beuran făcea intervenții chirurgicale de mărire a buzelor de politiciene 🙂
Ca să se poată face mai plăcute șefilor din partid 🙂
Apropo – TU DE CE AI AȘA BUZE MARI ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.