VIDEO TSD Râșnov către deputata Mara Mareș: ‘TU DE CE AI AȘA BUZE MARI ?’

Atac devastator al Organizației TSD Râșnov asupra deputatului Mara Mareș. „Tu de ce ai așa buze mari?”, o întreabă tinerii sociali-democrați pe tânăra deputată PNL, într-o postare pe pagina de Facebook a organizației.

În cuprinsul postării, membrii TSD Râșnov critică ipocrizia tinerei liberale care, susțin social-democrații, a ajuns deputat „cu ajutorul unei șpăgi de 150.000 de euro, dată de tatăl el, dar s-a găsit să-l critice pe doctorul Beuran pentru o șapgă de 10.000 de euro”. Totul într-o emisiune televizată, care va rămâne memorabilă, cel puțin pentru modul în care Mara Mareș a formulat o întrebare referitoare la activitatea doctorului Beuran: „Dar este un fapt dovedit că medicul Beuran, CĂ CHIAR SALVA VIEȚI?”

Citeste și:  Cod galben de ploi și vijelii valabil până la ora 23:00. Maxima zilei la Brașov atinge 24°

TUPEU INCREDIBIL !!!
SĂ AJUNGI DEPUTAT LA 23 DE ANI, FĂRĂ SĂ FI DOVEDIT ABSOLUT NIMIC ÎN VIAȚĂ, DOAR PT. CĂ TAC-TU A DAT O ȘPAGĂ DE 150.000 EURO LA PARTID ȘI APOI SĂ FACI PE LUPUL MORALIST JUDECÂND PUBLIC PE ALTUL CARE A LUAT ȘPAGĂ, 10.000 EURO !!!
Înțelegeam să vorbească Turcan sau Gheorghiu, care și-au câștigat funcțiile pe „merit”, rupând canapelele șefilor de partid !!!
Șefa TNL, Mara Mareș: Este dovedit că domnul Beuran că chiar salva vieți?
Președintele Tineretului Național Liberal, Mara Mareș, pune o întrebare care nu mai are nevoie de niciun comentariu. Ea se întreabă dacă medicul Mircea Beuran chiar salva vieți prin intervențiile sale chirurgicale !
Nu scumpo, nu salva vieți – Beuran făcea intervenții chirurgicale de mărire a buzelor de politiciene 🙂
Ca să se poată face mai plăcute șefilor din partid 🙂
Apropo – TU DE CE AI AȘA BUZE MARI ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.