Violență fără margini într-o familie din Brașov

      Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violență în familie” și „violarea de domiciliu”.

   Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că la data de 02 octombrie a.c., în jurul orei 18.00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat din municipiul Brașov, ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în vârstă de 55 ani, apoi aceasta a mers la locuința fratelui său.

Ulterior, în jurul orei 19.00, bărbatul în cauză s-a deplasat la locuința cumnatului său, unde a pătruns în curtea imobilului, fără a avea consimțământul acestuia.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există risc iminent, cadrele de poliție au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză, de asemenea, s-a dispus măsura evacuării temporare a locuinței de către acesta și păstrarea unei distanțe de minimum 50 de metri față de persoana vătămată.

Citeste și:  Ghidul de finanțare pentru sprijinirea investițiilor destinate producției de compost pe bază de gunoi de grajd și alte deșeuri agricole compostabile a fost pus în consultare publică

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.