Visual Fan lansează un panou fotovoltaic de 470 W, destinat uzului industrial

Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea brandului Allview, anunță extinderea portofoliului Allview Industry prin lansarea panoului fotovoltaic monocristalin de 470 W. Acesta se poate personaliza într-un sistem de kit-uri fotovoltaice destinate uzului industrial.

Panoul fotovoltaic monocristalin dispune de putere de ieșire de 470 W și eficiență ridicată de conversie de 21,6%. Prin sistem de optimizare și protecție cu 3 diode bypass, se asigură funcționarea în parametrii ridicați a celorlalte panouri, chiar și în momentul în care o parte a acestuia este umbrită.

Modelul de 470 W este realizat cu o suprafață anti-reflex și anti-murdărie, ce asigură reducerea pierderilor de putere cauzate de murdărie și praf. Tehnologia Half-Cell asigură îmbunătățirea performanței și durabilității, este certificat pentru a rezista la încărcăturile mari de vânt și la condițiile climatice din țara noastră. De asemenea, dispune de o cutie de distribuție IP68, iar tensiunea maximă a sistemului este de DC 1.500 V. Panoul prezentă un coeficient de temperatură de -0,37%/grad Celsius și temperatura sa de funcționare variază de la -40°C la 85°C.

Citeste și:  „Sub cerul albastru al Ucrainei‟, recital de poezie și pian la ICR Stockholm, în cadrul Festivalului European Primăvara Ucraineană

Dimensiunile noului panou fotovoltaic sunt identice cu cele ale panoului de 455 W și anume: 2.094 mm x 1.038 mm x 35 mm, cântărește 24,5 kg, este construit din sticlă temperată cu grosimea de 3,2 mm și are conținut scăzut de fier. Diferențele între cele două fiind legate de putere, cel nou având un surplus de 15 W și o eficiență de conversie de 21,6%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.