Voucherele pentru cei care se vaccinează anti-Covid au fost livrate în centre

Voucherele pentru cei care se vaccinează anti-Covid au fost livrate în centre! În opt județe au ajuns deja, a anunțat secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu.

Beneficiare sunt persoanele cu schemă completă sau care au făcut a doua doză după 31 august. Acestea primesc 5 tichete în valoare de 20 de lei fiecare.

“Legat de voucherele pentru cei care se vaccinează cu schema completă în această perioadă, vestea bună este că au început să fie deja livrate. Cred că sunt în jur de opt judeţe care au livrat deja către centre de vaccinare şi astăzi cred că se livrează şi la nivelul municipiului Bucureşti în jur de 15.000 de vouchere. În alte 20 de judeţe sunt în curs de livrare aceste vouchere către centre de vaccinare şi alte 10 – 12 judeţe vor livra în perioada imediat următoare. Deci e un proces în desfăşurare, dar cert este că s-a finalizat achiziţia de către DSP pentru aceste vouchere. Pe această cale fac încă o dată un apel către toţi cei care îşi doresc să beneficieze de aceste vouchere, pentru toţi cei care se vaccinează cu schema completă în această perioadă – cinci vouchere de 20 de lei, în total 100 de lei”, a declarat Andrei Baciu, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

Sursa foto: thequint.com / Imagine cu caracter ilustrativ.

Citeste și:  Festivalul Filmului European ajunge în luna mai la Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.