Vremea se încălzește în cea mai mare parte a țării. Maxima zilei la Brașov atinge 22°C

Ziua de miercuri ne aduce soare în majoritatea regiunilor, dar și ploi zgomotoase prin anumite zone, iar la capitolul temperaturi stăm din ce în ce mai bine. Astăzi, la Brașov, minima zilei este de 12°C, iar maxima atinge 22°C.

Vremea se încălzește în cea mai mare parte a țării, însă spre seară, în vest și nord-vest  se adună norii și va ploua destul de mult. Sunt anunțate vijelii și posibil grindină, iar vântul va bate mai tare în sudul Banatului, în Moldova dar și în zona montană. În rest, atmosfera se va menține însorită toată ziua iar temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 28 de grade.

Citeste și:  Aeroportul Brașov se alătură luptei împotriva drogurilor. Campanie de informare și conștientizare pentru pasageri

La munte vin alte ploi zgomotoase în Carpații Occidentali și în nordul Orientalilor. Vor fi descărcări electrice și grindină pe alocuri, iar cantitățile de apa vor depăși 25 de l/mp.

Joi, în vestul și nord-vestul țării, din când în când va ploua torențial și este posibil să cadă grindină și se vor strânge cantități însemnate de apă. În restul teritoriului găsim vreme bună cu soare și nu vor fi semne de ploaie. Vântul se va simți în sudul Banatului dar și în nord-est iar temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 29 de grade.

Mâine, la Brașov, minima zilei va fi de 14°C, iar maxima va atinge 24°C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.