WhatsApp a pregătit funcţii noi pentru utilizatori

WhatsApp a crescut numărul de actualizări în ultima vreme şi este, dintre toate companiile Meta, cea care răspunde cel mai eficient la feedback-ul utilizatorilor. Noile funcții pregătite pentru toți utilizatorii se vor lansa în săptămânile ce urmează.

Care vor fi noutățile?

  • Crește limita de participanți la un grup până la 512 persoane.
  • Crește limita dimensiunii fișierelor maxime la 2GB.
  • Selectarea sau schimbarea publicului țintă din editorul media. Încercați atingând numele unui destinatar când previzualizați fișierele media înainte de trimitere.
  • În apelurile de grup, veți putea opri sunetul de la alte persoane sau le puteți trimite mesaje apăsând lung pe pictograma lor.
Citeste și:  Atelierele Creatorilor, în Săptămâna verde, la Centrul Cultural Reduta din Brașov

Despre WhatsApp

WhatsApp Messenger este o aplicație gratuită de mesagerie disponibilă pentru Android și alte smartphone-uri. WhatsApp folosește conexiunea la Internet a telefonului pentru a permite utilizatorului să trimită mesaje, fișiere media, și să-și apeleze prietenii sau familia. WhatsApp poate fi accesat și folosit de asemenea și pe calculatoare, atâta timp cât telefonul utilizatorului rămâne conectat la internet, în timp ce este folosită aplicația pe PC. Utilizatorul are și opțiunea de a folosi WhatsApp pentru a trimite SMS-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.