Wizz Air mărește numărul de zboruri din Brașov către Dortmund și Londra

Vești bune pentru călătorii care doresc să ajungă în Germania sau Marea Britanie. Wizz Air, compania aeriană low-cost, își extinde operațiunile de pe aeroportul brașovean, oferind mai multe opțiuni de zbor către Dortmund și Londra.

Începând cu 13 iulie și până pe 14 septembrie, Wizz Air va dubla numărul de zboruri săptămânale către Dortmund, o destinație populară în Germania. Pe lângă zborurile existente de joi și duminică, vor fi adăugate două curse suplimentare în zilele de marți și sâmbătă. Această modificare va oferi călătorilor mai multă flexibilitate în planificarea călătoriilor lor către această destinație.

De asemenea, Wizz Air are planuri de extindere și pentru ruta Brașov – Londra. Începând cu finalul lunii octombrie, frecvența zborurilor către capitala Marii Britanii va crește de la trei la patru pe săptămână. Noile zboruri vor fi operate în zilele de marți, joi, sâmbătă și duminică, oferind astfel mai multe opțiuni pentru cei care călătoresc în interes de afaceri sau pentru turism.

Citeste și:  Mai multe servicii prestate gratuit de ANCPI

Această creștere a numărului de zboruri este o veste excelentă pentru Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, care își consolidează poziția de hub aerian important în regiune. De asemenea, este un beneficiu major pentru călători, care vor avea acces la mai multe opțiuni de zbor și tarife competitive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.