10 stații portabile DMR pentru salvatorii montani brașoveni

Începând de ieri, Serviciul Public Județean Salvamont Brașov are în dotare 10 stații portabile DMR foarte utile în activitatea desfășurată de salvatorii montani, dar și o stație fixă care va fi montantă la sediul Salvamont Brașov de pe str. Ecaterina Varga 23 din Brașov.

Infrastructura DMR pusă la dispozitie de STS – Serviciul de Telecomunicaţii Speciale și noile echipamente de ultimă generație achiziționate cu sprijinul Consiliului Județean Brașov vor permite o mai bună comunicare în județul Brașov, atât între salvatorii montani din cadrul SPJ Salvamont Brașov, cât și cu personalul celorlalte structuri partenere care își desfășoară activitatea în zona montană.

Comunicarea reprezintă un factor important pentru soluționarea acțiunilor de salvare în zona montană și ne bucurăm că există o preocupare constantă a #STS în a sprijini comunicațiile în zone izolate!

Citeste și:  7 din 10 angajatori vor oferi angajaților beneficii cu ocazia sărbătorilor pascale. Primele în bani, voucherele cadou și coșurile cu produse de sezon se află în vârful listei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.