14 boxeri profesionişti din Ungaria, Elveţia, Serbia, Moldova şi România, promit un regal pugilistic la Braşov

„Dracula Boxing Show”, prima gală internaţională de box profesionist organizată vreodată la Braşov, va avea loc astăzi, 25 noiembrie, începând cu ora 19:00, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”.

În ring vor urca şi mai mulţi sportivi români, printre ei clujeanul Tamer Mahgoub, un pugilist de culoare, dar despre care organizatorul galei a spus că „este român”. De asemenea, la gala de la Braşov va evolua elveţianul de origine română, Marius Antonietti, cu 13 meciuri la profesionişti dintre care unul pentru centură. Un alt sportiv din România, Radu Marian, va debuta în boxul profesionist la gala de la Braşov.

„În această seară, am fost prezent alături de organizatorul Daniel Ursache – de la Ursache Boxing Club, şi invitaţii săi, la conferinţa de presă şi cântarul oficial care prefaţează în mod tradiţional un asfel de eveniment. Am avut ocazia să-i cunosc pe sportivi şi să-l reîntâlnesc pe Mihai Leu, primul campion mondial din boxul profesionist pe care l-a avut România, un om şi un sportiv pentru care am toată admiraţia. Vreau să-l felicit pe inimosul Daniel Ursache pentru tenacitatea cu care luptă să readucă boxul – atât cel de amatori, cât şi cel profesionist – în atenţia publicului braşovean, pentru rezultatele pe care sportivii de la clubul său le-au obţinut la campionatele naţionale, dar şi pentru că se preocupă să organizeze la Braşov competiţii de nivel internaţional – „Braşov Open 2022” în februarie, iar acum „Dracula Boxing Show”. Le urez mult succes pugiliştilor care mâine seară vor urca în ring şi sunt convins că vor da totul pentru un spectacol sportiv de înaltă clasă, iar pe braşoveni îi invit să vină în număr cât mai mare la Sala Sporturilor pentru a asista la 7 meciuri de box profesionist, într-o atmosferă pe care organizatorii o promit incendiară”, a transmis Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov.

Costul unui bilet la gala de la Braşov este de 30 de lei, dar competiţia va fi una spectaculoasă, potrivit organizatorilor. Biletele se gasesc la Sala Sporturilor Brașov sau online AICI.

Citeste și:  Dino Parc Râșnov și Tedi îi invită pe copii la Festivalul Veseliei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.