2020, un an bun pentru Alphaville: Oferta dezvoltatorului imobiliar

Dezvoltatorul imobiliar Alphaville anunță că anul 2020 a fost un an bun, în ciuda restricțiilor impuse de pandemia Covid-19. Două proiecte imobiliare de mare anvergură s-a desfășurat conform graficelor și chiar s-a reușit predarea înainte de termen a unei mari părți dintre apartamentele achiziționate de clienți.

Potrivit Alphaville, din cele 109 apartamente din primul bloc finalizat mai sunt disponibile doar 22, fiind vorba despre locuințe cu 2 și 3 camere. În cazul celui de-al doilea bloc, lucrările avansează într-un ritm alert.

În acest moment se realizează structura la etajul 11, iar la etajele inferioare s-a realizat o mare parte din compartimentare.

Blocul al doilea va avea 123 de apartamente, iar termenul de finalizare este iunie 2022. Este posibil însă ca Alphaville să le pregătească o surpriză clienților care optează să-și achiziționeze apartamente în cel de-al doilea bloc, așa cum a făcut și în cazul primei clădiri, unde locatarii și-au primit locuințele cu aproximativ o lună de zile mai repede, pentru a-și putea petrece Sărbătorile de Iarnă în noua casa.

Citeste și:  e-Factura: Perioada fără sancţiuni pentru contribuabilii care nu utilizează sistemul, extinsă până la 31 mai. Noi funcționalități aduse aplicației MF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.