2020, un an bun pentru Alphaville: Oferta dezvoltatorului imobiliar

Dezvoltatorul imobiliar Alphaville anunță că anul 2020 a fost un an bun, în ciuda restricțiilor impuse de pandemia Covid-19. Două proiecte imobiliare de mare anvergură s-a desfășurat conform graficelor și chiar s-a reușit predarea înainte de termen a unei mari părți dintre apartamentele achiziționate de clienți.

Potrivit Alphaville, din cele 109 apartamente din primul bloc finalizat mai sunt disponibile doar 22, fiind vorba despre locuințe cu 2 și 3 camere. În cazul celui de-al doilea bloc, lucrările avansează într-un ritm alert.

În acest moment se realizează structura la etajul 11, iar la etajele inferioare s-a realizat o mare parte din compartimentare.

Blocul al doilea va avea 123 de apartamente, iar termenul de finalizare este iunie 2022. Este posibil însă ca Alphaville să le pregătească o surpriză clienților care optează să-și achiziționeze apartamente în cel de-al doilea bloc, așa cum a făcut și în cazul primei clădiri, unde locatarii și-au primit locuințele cu aproximativ o lună de zile mai repede, pentru a-și putea petrece Sărbătorile de Iarnă în noua casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.