25.000 dolari, 70.000 lei şi 150 euro, atât a câștigat un tânăr de 22 de ani prin metoda ACCIDENTUL: Victimele sunt din Brașov, Prahova și Neamț!

Un escroc în vârstă de 22 de ani a făcut o adevărată avere folosindu-se de celebra metodă de înșelăciune „ACCIDENTUL”. 25.000 dolari, aproximativ 70.000 lei şi 150 euro, sunt sumele câștigate de tânăr prin păcălirea a șase persoane din Brașov, Prahova și Neamț.

Tânărul suna victimele și le spunea că rude sau apropiați au suferit diferite accidente și că supraviețuirea presupuselor victime depinde de intervenții chirurgicale.

Sub imperiul emoției, oamenii nu stăteau prea mult pe gânduri și se întâlneau cu suspectul sau complici ai acestuia și-i dădeau sumele cerute pentru efectuarea intervențiilor chirurgicale.

Șase plângeri s-au înregistrat până acum pe numele tânărului. Polițiștii brașoveni au reușit să-l identifice pe escroc. Tânărul este din Neamț, dar locuia în Prahova.

Citeste și:  Brățările electronice menite prevenirii abuzurilor domestice vor fi implementate în Brașov, precum și în alte 36 de județe

Acesta a fost reținut miercuri și adus la Brașov pentru continuarea cercetărilor. Tânărul este acuzat de înșelăciune și complicitate la tentativă de înșelăciune.

La cererea procurorilor judecătorii brașoveni au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Anchetatorii încearcă acum să-i probeze întreaga activitate infracțională.

One thought on “25.000 dolari, 70.000 lei şi 150 euro, atât a câștigat un tânăr de 22 de ani prin metoda ACCIDENTUL: Victimele sunt din Brașov, Prahova și Neamț!”

  1. Fiind cu premeditare si calificare, de ce nu ii acordă șansa unui regim de penitenciar, de vre-o 50 de ani, iar cand iese, asa pe la 75-80 de ani, sa poata constata ca s-a accidentat singur, cu mana lui bolnavă!
    Alții ar mai cugeta să facă așa ceva după ce i-ar aștepta o detenție pe viață (pot spune)!?
    Nenorociții pământului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.