33 de animale salvate în urma destructurării grupului infracțional de către polițiștii brașoveni

În urma activităților desfășurate de polițiștii brașoveni pentru destructurarea grupului infracțional specializat în  ”luare de mită, dare de mită, divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice, deturnarea licitațiilor publice, uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, fals material în înscrisuri oficiale și infracțiuni de spălarea banilor”, în cursul zilei de ieri, 16 martie 2023, au luat măsuri în vederea transportării unui număr de 33 exemplare cabaline de la abatorul unde fuseseră duse în mod ilegal, la un padoc de pe raza județului Brașov, care îndeplinește condițiile propice pentru asigurarea bunăstării animalelor.

Animalele au fost plasate într-o custodie temporară de către D.S.V.S.A. Brașov până la clarificarea situației legale a acestora.

Citeste și:  Peste 8.000 de copii din Cantus Mundi, între care și brașoveni, vor cânta pentru Ora Pământului

Exemplarele fuseseră transportate de către membrii grupului infracțional la abatorul respectiv, în vederea uciderii acestora fără drept, activitate ilicită care a fost sistată prin intervenția organelor de urmărire penală din data de 14.03.2023.

Activitățile operative sunt continuate de către organele de poliție judiciară din cadrul Serviciul de Investigarare a Criminalității Economice Brașov, sub delegarea procurorului de caz.

Foto. Imagine cu caracter ilustrativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.