400 de locuri scoase la concurs de școlile militare de subofițeri

Tinerii care doresc să devină jandarmi sunt așteptați până pe 28 februarie să candideze pe cele 400 de locuri scoase la concurs de școlile militare de subofițeri “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și “Petru Rareș” Fălticeni. Aceștia se pot prezenta la sediul din Brașov, str. Vasile Goldiș, nr.1-3, pentru întocmirea dosarului de recrutare.

Informații suplimentare despre organizarea selecției și depunerea documentelor se pot obține la Compartimentul de Resurse Umane al Grupării de Jandarmi Mobile ”Burebista” Brașov, la numărul de telefon 0268.545 900/ interior 24607.

Anul acesta, după încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate: evaluarea psihologică a candidaților, proba de evaluare a performanței fizice și a cunoștințelor, iar mai apoi, examinarea medicală a candidaților rămași în concurs, după parcurgerea etapelor amintite.

Citeste și:  500.000 de euro disponibili pentru ONG-uri mici și instituții de învățământ în 2024, prin Programul Start ONG

Examenul din acest an ține cont și de normele medicale în vigoare, pentru a se evita transmiterea COVID-19. Astfel, pe 27 martie, proba de verificare a cunoștințelor (examenul scris) nu va mai avea loc la școlile militare de jandarmi, ci va fi susținută la unitățile de selecție.

Conform unei Dispoziții a Inpectorului General al Jandarmeriei Române, la examinare vor participa toți candidații care au promovat proba de evaluare a performanței fizice. Rezultatele se aduc la cunoștința celor interesați și pe pagina web a unității.

Organizatorii sesiunii de admitere pun la dispoziție toate informațiile necesare pe paginile web:

• Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, arma Jandarmerie –  http://www.scoaladragasani.ro/

Citeste și:  Demitizare și detalii concrete despre modernizarea piețelor Brașovului

• Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, arma Jandarmerie – https://www.jandarmeriafalticeni.ro/

Cele două unități militare de învățământ vor publica rezultatele obținute de candidați pe paginile proprii de internet, după fiecare probă de concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.