42 de intervenții, pe pârtiile din Poiana Brașov, pentru salvamontiști, de la deschiderea sezonului de schi

De la deschiderea sezonului de schi în Poiana Brașov, salvamontiștii au intervenit în 42 de cazuri pentru a acorda asistență turiștilor care s-au accidentat pe pârtiile de schi șau săniuș. Numai astăzi, trei turiști au avut nevoie de ajutor, după ce s-au accidentat pe pârtii. Două dintre victime au avut nevoie de asistența paramedicilor SMURD.

„Odata cu finalul perioadelor de concedii si vacante, s-a mai relaxat si traficul pe partiile de schi din Masivul Postavaru. Acest lucru a facut ca astazi, 10.01.2021, Serviciul Public Local Salvamont Brasov sa fie solicitat sa intervina in 3 cazuri de turisti accidentati in timp ce se aflau pe partiile de schi sau sanius. Pentru 2 dintre aceste persoane a fost nevoie si de interventia echipajelor SMURD.

Citeste și:  România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

De la deschiderea sezonului de schi din Poiana Brasov, salvatorii montani au intervenit in 42 de cazuri, care au vizat 43 de persoane.
Practicarea sporturilor de iarna presupune responsabilitate, atat pentru siguranta proprie, cat si pentru a celor din jur”, se arată în postarea Salvamont Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.