9 decembrie, Ziua Internațională Anticorupție

Ziua de 9 decembrie a fost stabilită ca Ziua Internațională Anticorupție, iar pentru a marca acest eveniment, ofițerii din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Brașov cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciului Rutier Brașov au desfășurat o acțiune de conștientizare a participanților la trafic cu privire la consecințele implicării în fapte de corupție și creșterea încrederii cetățenilor în serviciile prestate de angajații Ministerului Afacerilor Interne, instituție esențială pentru buna funcționare a societății românești.

Activitatea a fost desfășurată în zona centrală a municipiului Brașov, județul Brașov, pe Bd Eroilor și pe o arteră intens circulată, respectiv Bd Gării. Au fost diseminate materiale preventive cu mesaje de promovare a Direcției Generale Anticorupție, atribuțiile și competența acestei instituții, modalitățile de reacţie la corupţie și promovarea Call Center Anticorupție – 0800.806.806.

Citeste și:  IMM-urile brașovene au un mediator în relația cu instituțiile statului

Direcția Generală Anticorupție încurajează un comportament corect și îndeamnă cetățenii să ia atitudine și să nu tolereze faptele de corupție.

Reamintim cetățenilor că în situația în care iau cunoștință despre săvârșirea unor fapte de corupție, să le sesizeze la Sistemul Call Center Anticorupţie 0800.806.806 sau la sediul Serviciului Județean Anticorupție Brașov, situat în mun. Brașov, str. Nicolae Titulescu, nr.28, jud. Brașov, tel./fax 0268/311.624, e-mail: brasov.dga@mai.gov.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.