A explodat prețul la BENZINĂ și MOTORINĂ, iar brașovenii au luat cu asalt benzinariile! Peste 11 lei pe litru, în unele stații din România! ?

Preţul la benzină şi motorină a atins astăzi valori record în judeţul Bihor: 11,10 lei/litru şi este posibil ca acest preţ să crească şi mai mult în următoarele zile în toată România! Brașovenii, panicați și ei, au luat cu asalt benzinariile din județ. Oamenii au început să stea la cozi și să-și facă provizii.

Potrivit datelor monitorulpreturilor.info, miercuri, la ora 14:00, cea mai scumpă benzină standard se vindea cu 7,67 lei/litru, la Gazprom. Cel mai mic preț era la Rompetrol, unde un litru de benzină costa cu aproape 50 de bani mai puți, 7,26 lei. Doar că prețul la pompa Mol din Beiuș (Bihor) a ajuns la 11,10 lei / litru.

Citeste și:  Cetățuia Brașovului se redeschide în Săptămâna Luminată

Barilul de petrol pe piaţa europeană a depăşit luni, 130 de lei şi se tranzacţiona, marţi, cu 125 de dolari, pe fondul invadării Ucrainei de către Rusia.

Odată cu explozia prețurilor la carburanți, și la Brașov oamenii încep să formeze cozi la benzinării! În următoarele zile se așteaptă ca prețul benzinei să crească în continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.