A fost identificată fetiţa ucisă şi incendiată. Tatăl vitreg şi mama biologică au fost duşi la audieri

Anchetatorii au reuşit să identifice fetiţa care a fost ucisă şi incendiată pe un câmp din judeţul Arad, iar o femeie şi un bărbat – care ar fi mama biologică şi tatăl vitreg – au fost duşi la audieri.

Bărbatul de 23 de ani a declarat la audieri că moartea copilului a fost un accident. Tânărul este iubitul mamei fetiței al cărei trup incendiat a fost găsit pe un câmp de la marginea orașului. El este principalul suspect în acest dosar. La audieri, bărbatul a declarat că moartea fetiței ar fi fost un accident. Mama acesteia era la spital, unde năștea un copil.

Bărbatul, rămas acasă cu fetița și cu fratele acesteia, în vârstă de 3 ani, ar fi vrut să le facă baie copiilor. Copila a alunecat, s-a lovit cu capul de cadă și a murit, susține suspectul. El le-a spus anchetatorilor că, într-adevăr, i-a dus trupul pe un câmp, dar că nu a incendiat-o el.

Citeste și:  Creșa Brașov promovează educația pentru mediu prin "Săptămâna Verde"

Mama a fost și ea audiată.

Apartamentul în care ar fi avut loc crima a fost sigilat, iar femeia și cei doi copii ai săi au fost duși într-un centru al Direcției de Protecție a copilului din Arad.

Marți, anchetatorii se vor întoarce în locuință, să caute probe. Tânărul suspect urmează să ajungă în fața instanței care va decide dacă aprobă cererea de arestare preventivă.

Trupul copilului a fost găsit sâmbătă seara, de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din localitatea arădeană Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112.

Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul, căruia îi lipseau membrele inferioare.

Citeste și:  Caravana Shakespeare sosește la Brașov și aduce, în premieră, „Operele complete ale lui Shakespeare”

Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Sursa: aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.