A furat dintr-un magazin din Predeal și s-a făcut nevăzut. A doua oară, fără succes!

Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Predeal efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt” și „furt calificat în forma tentativei”.

Astfel, la data de 27 martie 2023, în jurul orei 23.30, polițiștii au fost sesizați de către un angajat al unui supermarket din localitate, cu privire la faptul că o persoană a fost surprinsă în timp ce intenționa să părăsească spațiul comercial, având asupra sa mai multe produse, a căror contravaloare nu o achitase la casele de marcat.

Polițiștii au procedat la identificarea persoanei respective, un bărbat în vârstă de 34 ani. În urma cercetărilor efectuate cu privire la acesta, a rezultat faptul că bărbatul ar fi intrat în supermarket prima dată în jurul orei 20.00, ocazie cu care ar fi sustras mai multe produse, după care a revenit în jurul orei 23.30 și ar fi încercat să sustragă același gen de produse, dar a fost suprins de angajații societății, care au alertat organele de poliție.

Citeste și:  Creșterea anuală cu doar 5% a plăților digitale generează în 5 ani majorarea PIB-ului României cu 7 miliarde lei

Față de probatoriul existent în dosarul penal constituit, polițiștii au dispus măsura reținerii persoanei bănuite de comiterea faptelor pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

În prezent cauza este cercetată în dosarul de urmărire penală constituit, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca, la finalizarea acestora, să se propună soluție legală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.