A murit Leluț „Megastarul” Vasilescu, toboșarul formației Compact!

Toboșarul formației Compact, Leluț Vasilescu, membru constant al trupei încă din 1983, s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani, noaptea trecută, după o grea luptă împotriva unei boli grele. Leluț Vasilescu a avut o carieră de succes și o viață frumoasă de familie. În urma lui, rămân frumoasele melodii pe care generații întregi le-au fredonat și de care toți românii se vor bucura, cu nostalgie, în continuare!

„45 de ani dedicați Formației Compact, 10 albume, mii de concerte, zeci de mii de oameni care te-au aplaudat și te-au îndrăgit. Ai să ne lipsești Lelu, va fi foarte greu fără tine, poveștile, glumele și mai ales stilul tău de a bate la tobe, ne va lipsii. A fost o onoare să împărt timp de 15 ani scena alături de tine. Dumnezeu să te odihnească în pace. Unicul toboșar al formației COMPACT ,,AUREL MEGASTAR VASILESCU,,” – este mesajul emoționant transmis de către colegul său, artistul Adrian „Coco” Tinca.

Potrivit apropiaților, conștient de problemele de sănătate, Leluț Vasilescu și-a onorat toate concertele, până în ultima clipă.

Citeste și:  Cum arată vacanța de Paște după intrarea în spațiul Schengen: 55% dintre români vor călători mai mult în țările Schengen

Trupa Compact este una dintre cele mai cunoscute formații de rock de la noi din țară, care a luat ființă în 1977, la Cluj Napoca. De asemenea, este trupa care a lansat cele mai multe hituri, refrenele lor fiind pe buzele tuturor românilor. În anul 1988, după lansarea albumului ”Cântec pentru prieteni”, trupa a avut un succes excepțional în România, dar și în țări precum Bulgaria și Germania de Est.

One thought on “A murit Leluț „Megastarul” Vasilescu, toboșarul formației Compact!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.