Academia de Arte Marțiale „Nicu Dascălu” din Brașov, prestație uimitoare în emisiunea „Românii au Talent”

Pe scena Românii au Talent au urcat 48 de tineri ai Academiei de Arte Marțiale „Nicu Dascălu” din Brașov, cu vârste cuprinse între 6 și 48 de ani. Aceștia au surprins plăcut atât publicul, cât și jurații, cu un număr impresionant de lupte!

Academia de Arte Marțiale este coordonată de Nicu Danscălu, mentorul a peste 200 de copii care se antrenează zilnic în cadrul celor 7 secții existente. Acesta a început să predea în anul 1989, imediat după Revoluție, urmând să își deschidă prima sală de arte marțiale în anul 1993.

În acest moment, pe scena Românii au Talent au venit doar 48 de membri, însă la academie lucrează peste 200 de copii și 7 antrenori, majoritatea fiind campioni mondiali și europeni.

Citeste și:  Ziua Internațională a Păsărilor va fi celebrată și la Grădina Zoologică din Brașov

Tinerii de la Academia de Arte Marțiale „Nicu Dascălu” și-au dorit foarte mult să vină la Românii au Talent, aici unde au făcut un adevărat spectacol pentru telespectatori, public și jurați.

„E o disciplină destul de faină și s-a văzut o plăcere destul de mare în a face lucrurile așa cum trebuie făcute”, a spus Bobonete.

„A fost foarte interesant să privesc un altfel de spectacol. Ne-ați arătat și pregătirea de dinainte, cred că sunteți primii care ați venit și v-ați pregătit. Mai e o chestie. Atunci când țipi e cumva o descărcare, așa fac și eu prin casă cu Măruță”, a spus Andra.

Sursa, Românii au Talent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.