Carambol pe ocolitoarea Brașovului! Trei persoane au fost rănite

UPDATE

„Din primele informatii, pe varianta ocolitoare (VO1K), la km 12 (apropiere intersectie Sanpetru) s-a produs un accident rutier cu 23 de mașini implicate. De asemenea, pe același sector de drum, în proximitatea accidentului, se înregistrează și câteva evenimente rutiere (tamponari), fără victime. Direcția dedeplasare spre DN 13 e blocata”, se arată în comunicatul IPJ Brașov.

Patru victime au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale. La fața locului se lucrează pentru degajrea traficului.

STARE INIȚIALĂ

Carambol pe ocolitoarea Brașovului. Trei persoane au fost rănite după ce mai multe mașini au intrat în coliziune la ieșirea spre Sânpetru.

Pompierii au trimis la fața locului o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă și 3 echipaje SMURD.

Citeste și:  Conservarea patrimoniului fotografic prin digitalizare și restaurare digitală: eveniment de instruire la Brașov

Traficul este blocat în zona accidentului din cauza intervenției salvatorilor.

Evenimentul este în desfășurare, vom reveni cu amănunte!

One thought on “Carambol pe ocolitoarea Brașovului! Trei persoane au fost rănite”

  1. În ultima vreme am tot observat mulți șoferi inconștienți care nu știu că legislația în vigoare te obliga sa mergi pe vreme rea cu farurile și stopurile de ceata pornite. Nici Poliția nu își face treaba, in sensul că atunci când e ceata ar fi bine să iasă pe străzi ca sa prevină astfel de incidente și mai ales sa îi sancționeze pe cei ce merg fara faruri că sunt foarte multi , mai ales în oraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.