Accident pe DN 13, în Pădurea Bogății

Circulație îngreunată pe DN 13, în Pădurea Bogății din cauza unui grav accident rutier. Patru persoane sunt grav rănite în urma impactului violent între două mașini. Două dintre victime au rămas încarcerate între fiarele contorsionate. ISU Brașov a trimis la fața locului trei echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare și o autospecială cu apă și spumă. Polițiștii de la Serviciul Rutier Brașov au plecat spre locul accidentului, pentru a fluidiza traficul și pentru efectuarea cercetărilor la fața locului.

„Un conducător auto, care conducea un autovehicul pe DN13, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, care circula din sens opus.
În urma impactului au rezultat 2 victime, care primesc îngrijiri medicale la fața locului, urmând a fi transportate la spital.
La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.
Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului”, a declarat ag Nadia Olaru, purtător de cuvânt IPJ Brașov.

Citeste și:  Atelierele Creatorilor, în Săptămâna verde, la Centrul Cultural Reduta din Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.