ACS Kids Tâmpa, victorii în Liga Elitelor pentru U15 și U16


ACS Kids Tâmpa Brașov U15 a debutat cu dreptul în noul sezon de Liga Elitelor. „Urșii” lui Cristian Cristea au învins, acasă, cu 3-2, pe Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Golurile gazdelor au fost marcate de Ungureanu (2) și Sandu.

„Un început bun, cu dreptul cum se spune. Ne bucurăm foarte mult pentru că am câștigat primul meci, pentru jocul prestat în prima repriză. Din păcate, nu putem spune același lucru despre partea a doua. Mai exact, suntem un pic supărați pe atitudinea jucătorilor din finalul partidei, când au permis adversarului să revină în joc după ce am condus cu 3-0. Sperăm că au învățat ceva din acest joc și că vor fi mai buni în partidele următoare. Liga Elitelor este o competiție unde timpul nu te așteaptă să te adaptezi. Trebuie să dai sută la sută în fiecare meci și să fii tot timpul pregătit să înfrunți orice adversar pentru a putea accede în fazele superioare”, a declarat Cristian Cristea.
Tehnicianul brașovean a folosit următorii jucători: Minea – Bordeanu, Marin, Grideanu, Dinka, Balint, Ungureanu, Daraban, Sandu, Hornet, Mihăescu; au mai jucat: Gafton, Tirpe.


Kids Tâmpa U16 a bifat și ea o victorie pe propriul teren în Liga Elitelor. Elevii lui Nicu Văduva s-au impus, cu 5-2, contra celor de la FC Botoșani, grație golurilor semnate de Baican (2), Comăniciu, Bosoi și Goșman. „Am jucat binișor, împotriva unui adversar bun. Ar fi fost frumos dacă am fi evitat primirea celor două goluri, dar asta este, trebuie să fim mai atenți în meciurile viitoare”, a spus la finalul jocului, Nicu Văduva.


Văduva a folosit următoarea echipă contra echipei moldovene: Drăgoi – Horja, Bordea, Grideanu, Comăniciu, Șerban, Bosoi, Vlad, Plăiașu, Goșman, Sandu; au mai intrat: Clinci, Balint, Budeanu, Baican.


Celelalte două echipe ale ACS Kids Tâmpa Brașov participante în Liga Elitelor, cele de U17 și U19 au pierdut, în deplasare, cu UTA Arad. Kids Tâmpa U17 a fost învinsă cu 3-1 de formația arădeană, golul „urșilor” fiind marcat de Spătaru. Brașovenii au evoluat timp de 60 de minute în 10 jucători, după ce Stoica a fost eliminat în minutul 30. Kids Tâmpa U19 a pierdut la scor, 0-7, după un meci foarte slab împotriva „Bătrânei Doamne”.
Iată echipele folosite de Florin Nistoroschi, respectiv Ovidiu Mihai în deplasarea de la Arad:
Kids Tâmpa U17: Botiș – Horjea, Bordea, Stan, Leonard, Vasu, Mititelu, Spătaru, Clinci, Plăiașu, Stoica; au mai intrat: Ghișea, Șerban, Vlad;
Kids Tâmpa U19: Drăgoiu – Mureșan, Țolu, Goșman, Mușetescu, Mitrică, Moldovan, Necula, Alessandro, Bugnar, Tălmaciu: au mai jucat: Ene, Palade, Mihăilă.

„Urșii” au programate următoarele partide în Liga Elitelor:
U15 – ACS Kids Tâmpa Brașov – ACSM Codlea
U16 – LPS Iași – Kids Tâmpa Brașov
U17 și U19 – ACS Kids Tâmpa Brașov – Universitatea Craiova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.