Acțiune dersfășurată în Stațiunea Bran pentru identificarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului

Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Bran au organizat, în acest sfârșit de săptămână, o acțiune care a urmărit identificarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului și prevenirea producerii unor evenimente rutiere grave.

În timpul controalelor pe care polițiștii le-au efectuat, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, cu o valoare de peste 11.000 de lei.  Șapte conducători auto au rămas fară permisul de conducere pentru o perioadă determinată de timp, întrucât au fost identificați sub influența alcoolului.

De asemenea, au fost reținute trei certificate de înmatriculare pentru defecțiunile tehnice descoperite la autovehiculele conduse pe drumurile publice.

A fost aplicată o sancțiune pentru abateri la regimul silvic și s-a confiscat materialul lemnos transport, iar unul dintre conducătorii auto opriți în trafic este, la acest moment, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

Dosarul se află în lucru sub instrumentarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă judecătoria Zărnești, urmând ca la fianalizarea anchetei să fie dispuse măsurile legale.  

Reamintim faptul că scopul tuturor activităților desfășurate nu este acela de a aplica sancțiuni contravenționale, dar nu va fi tolerată nicio abatere de la lege!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.