Acțiuni de prevenire și limitare a infectării cu Covid pe raza județului Brașov

Ieri, 29 martie 2021, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, alături de polițiști locali, au desfășurat noi acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre și societăți comerciale, piețe, terase, precum și în stațiile și mijloacele de transport în comun de pe raza județului Brașov.

Astfel, luni, polițiștii brașoveni au verificat 128 delocaţii, 75 desocietăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă și 4 operatori economici cu privire la organizarea programului de muncă.

De asemenea, au fost legitimate aproximativ 3.700 de persoane, verificate 135 demijloace de transport persoane și  260 de autovehicule.  

Citeste și:  Aeroportul Brașov se alătură luptei împotriva drogurilor. Campanie de informare și conștientizare pentru pasageri

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 149 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 134 fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 12 aplicate persoanelor fizice pentru  nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație și 3 pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea,  valoarea totală a acestora fiind de 12.500 lei.

Totodată, polițiștii au verificat aproximativ 3.400 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

Vă reamintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.