Acțiuni desfășurate de către polițiștii brașoveni

La data de 03/04 iunie 2022, în intervalul orar 22.00 – 06.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secțiile 1-5 Poliție, Biroul de Investigații Criminale și Biroul Rutier, împreună cu polițiști locali, au organizat și desfășurat o acțiune, cu efective mărite, pe raza municipiului Brașov, în vederea prevenirii și combaterii faptelor antisociale, verificării respectării normelor rutiere de către conducătorii auto, scopul activităților desfășurate fiind asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

Polițiștii brașoveni au acționat cu preponderență în zona localurilor de divertisment, în cadrul activităților desfășurate fiind verificate 10 societăți comerciale, 45 de autovehicule și legitimate 73 de persoane.

Citeste și:  „Anotimpurile” și un show pianistic, la sfârșitul săptămânii, pe scena Operei Brașov

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 4.200 lei. Dintre acestea, 6 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice, 9 sancțiuni contravenționale pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 1 sancțiune pentru nerespectarea normelor legale privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

De asemenea, polițiștii au constatat 2 infracțiuni la regimul rutier, respectiv conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fiind întocmite dosare penale, instrumentate sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor. 

Citeste și:  Compania Fly Lili a anunţat primele destinaţii pe care le va opera pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav

Foto: Arhiva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.