Acțiuni pentru conștientizarea pericolelor de către conducătorii auto

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov au desfășurat la data de 26.01.2023, o acțiune în sistem CASCADĂ, pe DN 13.

Acțiunea s-a desfășurat în colaborare cu Serviciul Rutier Mureș și a avut ca principal scop depistarea și sancționarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză, în zonele unde au fost înregistrate evenimente rutiere pe fondul nerespectării acestei reguli de circulație.

Astfel, în cadrul acțiunii au participat un număr total de 25 polițiști, din cadrul celor două județe, care au utilizat un număr de 8 aparate de măsurare a vitezei. Cu ocazia desfășurării acțiunii au fost aplicate un număr total de 171 sancțiuni contravenționale, în valoare de 59565 lei, fiind reținute 7 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.

Citeste și:  Calea București, mai sigură: Primăria a semaforizat și ultima trecere de pietoni de pe această arteră de circulație

Pe raza județului Brașov au fost aplicate – 119 sancțiuni, reținute 3 permise de conducere și cele 4 certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.