Adrian Veștea: Sănătatea rămâne şi în 2023 o prioritate în ceea ce priveşte finanţările alocate din bugetul judeţului Braşov

Sănătatea rămâne şi în 2023 o prioritate în ceea ce priveşte finanţările alocate din bugetul judeţului Braşov pentru modernizarea infrastructurii spitalelor administrate, spune președintele Consiliului Județean Brașov.

Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov:

„Am început anul cu o verificare pe teren a stadiului lucrărilor de modernizare şi eficientizare energetică a corpului nou al Maternităţii Braşov – ultimul şantier pe care îl mai avem de finalizat la această unitate medicală.

Împreună cu reprezentanţii firmei constructoare şi cu colegul Mihai Pascu, managerul de proiect din partea CJ Braşov, am analizat progresul acestui obiectiv investiţional finanţat din fonduri europene, pe care îl vom încheia în cursul anului 2023.

Citeste și:  Creșterea anuală cu doar 5% a plăților digitale generează în 5 ani majorarea PIB-ului României cu 7 miliarde lei

Am constatat o evoluţie bună a lucrărilor, având în vedere că terenul a fost pregătit pentru turnarea fundaţiei la unul dintre cele două lifturi exterioare cu care va fi dotat acest imobil.

De asemenea, pe mai multe etaje pereţii au fost tencuiţi şi pregătiţi pentru finisajele interioare, iar racordurile la instalaţiile interioare au fost realizate în spaţiile alocate grupurilor sanitare.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.