Aeronave spaniole de luptă de mare viteză vor executa zboruri de antrenament la înălţimi mici în centrul, estul şi sud-estul ţării

Forţele Aeriene Române au transmis că aeronave de luptă de mare viteză aparţinând Forţelor Aeriene Spaniole vor executa zboruri de antrenament la înălţimi mici în centrul, estul şi sud-estul ţării.

Potrivit unui comunicat al Forţelor aeriene Române, aeronave de luptă de mare viteză aparţinând Forţelor Aeriene Spaniole vor executa în perioada 11-13.04.2023, zboruri de antrenament la înălţimi mici în centru, estul şi sud-estul ţării. Menţionăm că aceste activităţi de zbor, sunt în concordanţă cu reglementările aeronautice în vigoare, având drept scop creşterea nivelului de antrenare a personalului navigant şi menţinerea capacităţii acţionale în cadrul alianţei.

Se încearcă diminuarea impactului activităţilor aeronautice asupra comunităţii locale, urmărind în acelaşi timp îndeplinirea obiectivelor de pregătire a piloţilor, în conformitate cu cerinţele specifice, obiective care includ şi executarea unor antrenamente adecvate condiţiilor actuale, au mai transmis Forţele Aeriene Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.