AFI Brașov devine un adevărat Muzeu al Simțurilor în weekend-ul aniversar 21- 23 octombrie

AFI Brașov sărbătorește 2 ani de experiențe faine în weekend-ul 21 -23 octombrie. Devine un adevărat Muzeu al Simțurilor cu zone interactive implementate în tot mall-ul menite să le ofere brașovenilor și turiștilor amintiri de 2 ori mai intense alături de familie și prieteni.

Începând de vineri, 21 octombrie până duminică, 23 octombrie, vizitatorii, de toate vârstele, atât copiii, cât și adulții, se vor bucura în mod gratuit de experiențe diverse și evenimente care le vor trezi toate simțurile: vizual, auditiv, tactil, gustativ.  De la parterul până la etajul mall-ului va fi implementat un traseul al simțurilor. În proximitatea Info Desk-ului, de la intrarea din B-dul 15 Noiembrie vă invităm să descoperiți zona #AFIcool cu un video booth 360 pentru amintiri memorabile. Zona #AFImuzică în proximitatea magazinului Sephora unde vă veți putea bucura de concerte live ale artiștilor brașoveni consacrați, dar și a tinerilor finaliști ai festivalului TMF organizat și găzduit de AFI Brasov în luna mai, anul acesta. Tot la parter vor fi instalate și zonele #AFIcanfilme (în proximitatea magazinului Bershka, cu un scaun 4DX transformat într-o activare inedită unde se vor putea câștiga și premii faine de la Cinema City. Zona #AFIdistracție cu jocuri interactive pe o tabletă supradimensionată, poziționată în proximitatea Carrefour. Și dacă tot am ajuns în zona hypermarket-ului, de reținut că vineri, 21 octombrie de la ora 16.00, partenerii de la Carrefour pregătesc o experiență delicioasă pentru a sărbători 2 ani de la deschiderea hypermarket-ului din AFI Brașov.  Ghizii vor fi Chef Liviu Preda ce va găti  LIVE, în exclusivitate pentru clienți și somelierul Crișan Magdalena care va povesti despre cum se pot asocia preparatele culinare alături de o selecție de vinuri de la crama Chateau Vartely din Republica Moldova.

Citeste și:  Praf saharian în Brașov! Șoferii și-au găsit mașinile acoperite de un strat roșiatic

La etajul mall-ului, pe Podul Artiștilor (vis a vis de Obsentum) simțurile vizuale vor fi activate de expoziția Optical Illusions și zona interactivă Kaleidoscop. În espalandă, la etajul 1, în zona #AFIsenzație, vizitatorii vor găsi elemente aduse de la Muzeului Simțurilor din București: Upside down room, Bed of nails, Swap face, Funny mirrors și o zonă cu caricaturi oferite cadou din partea mall-ului, realizate live vizitatorilor de un artist local. Tot în esplanadă, copiii se vor bucura de #AFIcopilărie, o zonă dedicată lor în exclusivitate cu multe surprize colorate precum un spectacol cu Magicianul Marian Râlea, vată de zahăr, facepainting, atelier de dans, sesiuni de povești, sesiune de poze și premii cadou pregătite de ursulețul BAFI. Cine este BAFI? Veți afla vineri, 21 octombrie dacă veniți cu cei mici de la ora 18.00 la spectacolul Drumul lui Făt-Frumos pus în scenă de Abracadabra și Magicianul Poveștilor – Marian Râlea. După spectacol, va avea loc lansarea oficială a celui mai simpatic ursuleț care va deveni prietenul de joacă al copiilor care vor veni alături de părinți la mall să se bucure de activități faine și timp liber împreună.

Citeste și:  O nouă ediție a programului Start-up Nation tot mai aproape de aprobare

Important de reținut că zonele #AFIsenzație din esplanadă cu elementele de la Muzeul Simțurilor și expoziția de pe Podul Artiștilor vor rămâne active și după aniversare, până în 21 noiembrie, între orele 10.00 – 22.00 cu acces gratuit.

Și pentru că shopping-ul și pauzele de masă sau de ceva dulce sunt motivele pentru care mergi cel mai des la mall, și ele merită sărbătorite. Magazinele au pregătit cadouri și reduceri pentru weekend-ul aniversar, iar unii parteneri din foodcourt  au pregătit cadouri gustative de care te poți bucura în zona #AFIdelicios. Caută tuktuk-ul transformat în stand de sampling prin mall. Mai multe detalii despre  weekend-ul aniversar (21 – 23 octombrie) găsești pe paginile de facebook și instagram AFI Brasov. La mulți ani, AFI Brașov!

Citeste și:  Noutate pe piața muncii: persoanele fizice pot angaja și plăti legal personal pentru activitățile casnice. Prestatorii beneficiază de drepturi pe care le au și angajații

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.