Ai condus regulamentar în 2020? Participă la concurs! „Șoferi de nota 10!”

„Șoferi de nota 10!” este campania desfășurată anual de către Asociația Green Road în colaborare cu Poliția Română, prin intermediul căreia sunt premiați șoferii care au condus fără abateri în anul anterior.

Această campanie a luat naștere ca răspuns la nevoia tot mai acută de prevenție și șoferi disciplinați în trafic, scopul fiind reducerea numărului accidentelor rutiere în România.

Fiind singura inițiativă la nivel național care premiază conducătorii auto preventivi, „Șoferi de nota 10!” a constituit un real succes în primele două ediții desfășurate! Peste 660.000 de persoane au vizualizat campania la nivel național, dintre care aproape 30.000 au susținut demersul nostru prin comentarii sau distribuiri pe canalele de social media.

Citeste și:  Aeroportul Brașov se alătură luptei împotriva drogurilor. Campanie de informare și conștientizare pentru pasageri

Mai mult decât atât, în cele două ediții s-au înscris peste 23.500 de șoferi în cursa pentru premii, care au constat în vouchere de combustibil și de cumpărături.

Credem cu tărie că abordarea preventivă în cadrul șofatului constituie cea mai bună soluție pentru reducerea numărului accidentelor rutiere, a daunelor financiare și cel mai important, a rănirilor și deceselor pe șoselele din România. De aceea, prin proiectul „Șoferi de nota 10!” propunem stimularea comportamentelor corecte la volan în detrimentul amendării celor greșite. Noi credem că  această campanie de premiere a șoferilor care conduc în siguranță va avea un efect pozitiv la nivel global, iar premiile vor stimula și alți șoferi să abordeze un comportament preventiv., transmit organizatorii.

Citeste și:  Căldură doar la cerere în caloriferele din Brașov, racordate la sistemul public! Ce trebuie să știe locuitorii

Dacă ați condus regulamentar în 2020 ?? https://greenroad.ro/soferi-de-nota-10/ 15 mai este ultima zi pentru înscriere!

Regulamentul campaniei poate fi accesat aici.

2 thoughts on “Ai condus regulamentar în 2020? Participă la concurs! „Șoferi de nota 10!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.